Financiële administratie

Hoe fijn is het om te weten dat al jouw financiële administratie op orde is? Dat alles bijgewerkt, gecontroleerd en up-to-date is. En het allerbelangrijkste, dat je niet op je hoede hoeft te zijn voor onaangename verrassingen, bijvoorbeeld in de vorm van een blauwe envelop op de deurmat.

Een gestructureerde financiële administratie brengt overzicht en geeft je als ondernemer rust. Echter levert dit soort zaken voor jou als ondernemer vaak stress op – een goede boekhouding kost veel tijd en vergt ook enige kennis van zaken. Daarnaast ligt er ook een zekere druk op; wanneer de financiële administratie namelijk niet op orde is, bestaat de kans dat je vroeg of laat tegen problemen aan gaat lopen. En dat zou natuurlijk zonde zijn!

“Het uitbesteden van je administratie zorgt voor rust en overzicht, en voorkomt dat je onnodig in de kosten loopt met boetes, aanslagen of vorderingen.”

Freelance ondersteuning financiële administratie

Achterstallig of foutief uitgevoerde administratie kunnen een hoop onnodige kosten, boetes en aanslagen met zich meebrengen. Daarnaast heb je geen of weinig inzicht in hoe je er financieel voorstaat. Daarom is het slim om deze zaken uit te besteden aan mij, zodat we hier gezamenlijk een overzichtelijke administratie van kunnen maken.

Ik help je graag met het volgende:

Bel, mail of chat gerust voor een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en bekijken de pijnpunten waar jij en je team met jullie administratie tegenaanlopen. Als ZZP’er ben ik flexibel inzetbaar en maak je gebruik van mijn diensten op het moment dat je ze ook echt nodig hebt. Hoe vaak en wanneer dat ook is: ik help je graag!