Office management

Als ondernemer wil je je graag focussen op wat voor jou belangrijk is, en dat zijn waarschijnlijk niet alle organisatorische zaken daaromheen. Meer tijd over hebben voor de zaken waar jij écht passie voor hebt? Besteed jouw office management aan mij uit!

Na ruim vijfentwintig jaar in het vak weet ik wat een ondernemer nodig heeft om zijn zaak goed en gestructureerd te runnen. Op de achtergrond denk ik graag vooruit en regel belangrijke zaken al voordat je het überhaupt gevraagd hebt. Zo loop jij nooit meer achter de feiten aan en kun je met een gerust gevoel aan het werk.

Freelance office management

alle zaken op een rij

Als zzp’er huur je mij in op de momenten dat nodig is – niet meer en niet minder. Zo voorkom je onnodige (personeels)kosten op momenten dat er een keer minder werk ligt of bij zaken die je makkelijk zelf kunt oppakken.

Hoewel er veel verantwoordelijkheid komt kijken bij de taken van een officemanager, kun je ze met een gerust hart aan me toevertrouwen. Ik kom altijd mijn afspraken na en voel me net zo verantwoordelijk voor mijn werk als jij voor dat van jou. Samen gaan we voor een goed georganiseerd resultaat.

Deze taken kun je bij mij neerleggen:

Bel, mail of chat gerust voor een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en bekijken we op welke punten ik jou en jouw team kan ondersteunen. Ik help je graag!