Als administratie of accountantskantoor de salarisadministratie uitbesteden?

De alsmaar wijzigende fiscale wetgeving, sociale verzekeringsaspecten en CAO voorwaarden maken een correcte salarisadministratie er niet altijd eenvoudiger op. Veel administratie- en accountantskantoren hebben niet de beschikking over een eigen administrateur met de juiste kennis en ervaring of beschikken niet over de juiste software om op een adequate en efficiënte wijze de salarisadministratie te verzorgen.

Misschien heb je een bewuste keuze gemaakt om het verzorgen van de salarisadministratie niet aan te bieden aan jouw cliënt omdat het je aan kennis en kunde ontbreekt. 

Fliandersz ontzorgt je graag met het verwerken van de salarisadministratie voor jouw klanten. Dat doen we met alle modules die Visma Nmbrs biedt.

Zelf de regie over de salarisadministratie van jouw klanten

Alleen gebruik maken van onze database, dat kan ook en is geen enkel probleem. Zo heb en houd je zelf de regie in handen!

Wil je toch maandelijks een extra controle dan is die mogelijkheid er uiteraard ook, ook bij afwezigheid of ziekte toch een extra handje nodig, vraag gerust naar een extra helpende hand, Fliandersz doet graag dat stapje extra om je hierin te ontzorgen.

Ons software programma biedt diverse mogelijkheden om de administratie efficiënt in te richten, hierbij kun je denken aan koppelingen die gelegd kunnen worden met diverse tijdsregistratiesystemen waardoor je niet meer handmatig de uren hoeft in te boeken of een eventuele koppeling met een boekhoudpakket zoals Exact Online, Twinfield of Snelstart wat je bij het verwerken van de financiële administratie weer scheelt. We kijken graag mee waar eventueel nog winst te behalen valt.

Wij zijn onafhankelijk en we bieden dan ook geen dienstverlening aan op het gebied van boekhouding, administratie of fiscale aangiften. We concentreren ons alleen op de aangifte met betrekking tot de salarisverwerking.

Met onze dienstverlening ben je er altijd verzekerd van dat ook jouw cliënten worden voorzien van een tijdige en correcte salarisverwerking.

Voordelen om gebruik te maken van de dienstverlening van Fliandersz

  • Bij gebruik van onze database geen sprake van opstartkosten
  • Kostenbesparing door efficiëntie
  • Salarisadministratie 24/7 inzichtelijk voor uw cliënten
  • Geen concurrentie
  • Vast tarief per loonstrook
  • Koppelingen met diverse applicaties
  • Uw cliënt blijft uw cliënt!

Meer weten?

Bel, mail of chat gerust voor een afspraak.