Salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie lastig, dat vinden wij bij Fliandersz helemaal niet, we hebben jarenlange werkervaring op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Wij ontzorgen jou als ondernemer graag en denken graag met je mee.

Het is een belangrijk onderdeel voor jou als ondernemer, het personeel is immers het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie. Door de continu veranderende wet- en regelgeving is het voor jou als ondernemer haast niet meer bij te houden. Ook het bijhouden en signaleren van wijzigingen in betreffende cao houden wij voor je bij.

Wil je meer informatie met betrekking tot wet- en regelgeving, cao wijzigingen, subsidies of informatie over de werkkostenregeling, neem gerust contact met ons op.

Ook voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, verlenging van arbeidsovereenkomsten of andere aanvullende overeenkomsten kun je bij ons terecht.

Jouw salarisadministratie is bij Fliandersz in vertrouwde handen!

“Personeels- en salarisadministratie zorgen voor een forse extra takenlast, terwijl je met het aannemen van werknemers juist tijd over wilde houden.”