Salarisadministratie voor werkgevers

Wanneer je als ondernemer vooral bezig wilt zijn met waar jezelf goed in bent, kun je er voor kiezen de salarisadministratie uit te besteden aan Fliandersz. Je wilt je niet druk hoeven maken om alle administratieve lasten die je hebt ten aanzien van jouw personeel. De wet- en regelgeving verandert regelmatig en is voor jou als ondernemer niet bij te houden. 

Wij ontzorgen je daarom graag op het gebied van HR en Salaris. We denken proactief met je mee en kijken waar processen efficiënter ingericht kunnen worden.                                                                                                                       Ons software programma biedt diverse mogelijkheden om de administratie efficiënt in te richten, hierbij kun je denken aan koppelingen die gelegd kunnen worden met diverse tijdsregistratiesystemen waardoor je niet meer handmatig de uren hoeft in te boeken of een eventuele koppeling met een boekhoudpakket zoals Exact Online, Twinfield of Snelstart. Er zijn veel koppelingen mogelijk dus laat vooral weten waar intern nog meer mee gewerkt wordt. We kijken graag mee waar nog winst te behalen valt.

Wat is de toegevoegde waarde van Fliandersz om jouw salarisadministratie aan hen uit te besteden?

Fliandersz zet net dat stapje extra, een standaard verwerking van bruto naar netto loopt goed als alles goed staat ingeregeld. Wij kijken net wat verder, is er sprake van een loonkostenvoordeel, gaan de uren met de juiste codering mee naar de Belastingdienst?

Maar ook zorgen we er voor dat het juiste bijtellingspercentage van de auto erin zit en houden we voor jou als werkgever de werkkostenregeling bij, zo benut je alle fiscale ruimte die de Belastingdienst jouw als ondernemer biedt.

Met onze software Visma Nmbrs kun je zelf eenvoudig en snel eventuele mutaties zoals gewerkte uren oproepkrachten, overwerkuren en gemaakte kilometers invullen. Fliandersz ontvangt dan een melding dat de runaanvraag klaar staat waarna wij de controles zullen uitvoeren en wij jou als werkgever zullen wijzen op eventuele aandachtspunten. Vervolgens dienen wij de loonaangifte in en zullen zorgdragen voor het aanleveren van de juiste pensioengegevens.

Fliandersz ontzorgt jouw als ondernemer en denkt graag met je mee!

Wil je zelf de regie over jouw eigen salarisadministratie?

Wil je toch zelf de salarisadministratie verzorgen, maar ben je op zoek naar een database waarin je de salarisverwerking kunt verzorgen, ook dat zijn mogelijkheden die Fliandersz je kan aanbieden. 

Zo heb en houd je zelf de regie in handen!

Wil je toch maandelijks een extra controle is die mogelijkheid er uiteraard ook, jaarlijks in januari zullen wij uiteraard wel meekijken of de juiste waarden zijn gevuld met betrekking tot sectorpremies, WHK premie, pensioengrondslagen, franchise en dergelijke.

Mocht er tijdens afwezigheid vanwege vakantie of ziekte toch extra hulp nodig zijn en kunnen we voor jou als ondernemer zo de continuïteit waarborgen is dit ook geen enkel probleem. Omdat de salarisverwerking in dezelfde database is ingericht kunnen wij de salarisverwerking binnen no time overnemen.

Meer weten?

Bel, mail of chat gerust voor een afspraak.