Ester Flierman

Reviews

Wilma KlaassesIJsboerderij Ôans
Lees verder
"Ook Wilma Klaasses, eigenaar van IJsboerderij Ôans, is heel tevreden over Ester die voor haar bedrijf de personeels- en salarisadministratie bijhoudt. “Zij heeft alles vanaf nul voor ons opgestart en het gehele plaatje geregeld. Van het aanvragen van een loonheffingsnummer, het uitzoeken en regelen van de pensioenen tot aan de verzuimverzekering. Je merkt aan alles dat ze er ontzettend veel verstand van heeft en precies weet welke wegen ze moet bewandelen. Achteraf kan ik wel zeggen: zonder Ester was ik er zeker niet uitgekomen. Ze heeft ons volledig ontzorgd.”
Monique StamDogMission
Lees verder
Voor Monique Stam van DogMission doet Ester de gehele personeels- en salarisadministratie. En daar is ze maar wat blij mee. “Ik was eigenlijk klant bij iemand anders, maar daar was ik niet zo tevreden over. Ik kende Ester al en toen ik hoorde dat ze voor zichzelf begon dacht ik: ik ga eens kijken of dat iets voor mij is. Nou, dat bleek! Fliandersz biedt zoveel meer dan haar voorganger. Vooral het stukje persoonlijk contact en het meedenken. Ze informeert mij over veranderingen en geeft advies. Ik heb er geen verstand van, dus dan is het ontzettend fijn dat je iemand hebt die je honderd procent vertrouwt. Met Fliandersz weet ik gewoon: ik heb het goed geregeld voor mijn personeel.”
Harriët BakkerFlynth adviseurs en accountants
Lees verder
Met veel plezier heb ik samengewerkt met Ester Flierman, interim payroll- en HR specialist bij Flynth adviseurs en accountants. Ester is als zelfstandig adviseur nauw betrokken bij de collega's en de organisatie. Zij werkt snel en nauwkeurig met veel humor. Zij heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan het overname- en integratieproces van het voormalige Accon AVM naar Flynth adviseurs en accountants. Ester levert op tijd, houdt zich aan haar afspraken. Zij is zeer ervaren en breed inzetbaar in het werkveld van HR & Payroll. Ik zou haar zo weer inhuren voor een opdracht.
Alexander van KleijAccon AVM
Lees verder
In de bijna 4 jaar dat we hebben samengewerkt heb ik Ester leren kennen als een betrouwbare, punctuele en hardwerkende collega. Ze heeft de afdeling Werkgeversservice Oost goed op poten gezet door te organiseren, stimuleren en vooral ook door het goede voorbeeld te geven. Zowel het directe klantenwerk als de leidinggevende taken heeft ze met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen opgepakt. Ze moet als persoon eerder worden afgeremd dan aangemoedigd, als je haar leert kennen kun je ook veel zeggen. Dit is geheel wederzijds, dat maakt dat het een fijne collega is waar je veel aan hebt!
Sandra HakvoortGGNet
Lees verder
Ester werkte bij GGNet als salarisadministrateur, maar leverde meer dan dat. Haar inhoudelijke bijdrage is altijd breder dan het eigen vakgebied. Met haar kijk op zaken houdt ze zichtbaar rekening met verschillende wensen en belangen. Door haar persoonlijkheid weet ze het goede gesprek te voeren, aan te sluiten bij het perspectief van de ander, die zich steeds goed gehoord voelt. Ze heeft binnen de salarisadministratie de werkprocessen vereenvoudigd, gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. Haar insteek: doe wat nodig is en houd het simpel! Ze heeft oog voor haar collega’s, neemt het voortouw en weet anderen mee te nemen in de ingezette beweging, voorzien van humor en gezelligheid. Het was een groot plezier om met Ester te mogen werken.